fbpx
Vinkrogen | Vinkrogen - Mat & Dryck
Vår meny följer råvarornas säsong där vi anser att det bästa för stunden även är det godaste. Boka gärna in "Krogens Middag".
mat, dryck, vin, champagne, ostron, white guide, äta, restaurang, gävle
119
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-119,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.2,vertical_menu_enabled,paspartu_enabled,menu-animation-line-through,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

VINTERNS SMAKER

Vår meny följer råvarornas säsong där vi anser att det bästa för stunden även är det godaste. Menyn består av mellanrätter där vi rekommenderar minst tre per person. Varje vecka presenterar även köket, i samråd med vår sommelier, en fem rätters middag med spännande utvalda drycker. Vi kallar den ”KROGENS MIDDAG” och den motsvarar en klassisk tre rätters middag i storlek. Rekommenderad tidsåtgång är ca 2 timmar för denna middag men vi anpassar oss alltid efter gästens önskemål.

Större sällskap och grupper ber vi beställa från vår sällskapsmeny. Kontakta oss gärna om ni har några frågor. Vi serverar även ”KROGENS MIDDAG” vegetarisk. Köket stänger 22.00 därefter serveras endast barmeny.

 

[PDF] VINTERMENY

[PDF] SÄLLSKAPSMENY – 8 PERS. OCH UPPÅT

[PDF] BARMENY

[PDF] LILLA DRYCKESMENYN

[PDF] STORA VINLISTAN

[PDF] WINTER MENU – ENG