Vinkrogen | Vinkrogen - Mat & Dryck
Vår meny följer råvarornas säsong där vi anser att det bästa för stunden även är det godaste. Boka gärna in "Krogens Middag".
mat, dryck, vin, champagne, ostron, white guide, äta, restaurang, gävle
119
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-119,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.2,vertical_menu_enabled,paspartu_enabled,menu-animation-line-through,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

CASUAL WINE & DINE

Vår meny följer råvarornas säsong där vi anser att det bästa för stunden även är det godaste. Menyn består av mellanrätter där vi rekommenderar minst tre per person. Varje vecka presenterar även köket, i samråd med vår sommelier, en fem rätters middag med spännande utvalda drycker. Vi kallar den ”FEMMAN” och motsvarar en klassisk tre rätters middag i storlek. Rekommenderad tidsåtgång är ca 2 timmar för denna middag men vi anpassar oss alltid efter gästens önskemål. Sällskap från 8 personer och uppåt ber vi få förbeställning på minst 24 timmar innan besöket. Vi serverar även vår ”FEMMA” vegetarisk. Köket stänger 22.00 därefter serveras endast barmeny.

 

[PDF] HÖSTENS SMAKER

[PDF] LILLA DRYCKESMENYN

 

English menues coming soon.