afterwork-bw-new

ÄTA FLER OCH NJUTA MER

NY MENY 6:E OKTOBER

Med ingredienser och recept från norden blir vår restaurang en mötesplats för kök och traditioner. Genom att servera mellanrätter kan våra gäster äta fler och njuta mer. Menyn ändras efter säsong, och det finns alltid lagrade ostar och lufttorkade charkuterier att avnjuta tillsammans med ett gott vin. Vår service är vänlig och avslappnad, fråga gärna vår servis om rådgivning eller information om menyn. För stora gruppbokningar arrangerar vi en förbeställningsmeny som passar in för ert evenemanget.

MIDDAG - 5EMMAN 615kr

en komplett middag med kökets val av fem mellanrätter från menyn.

MIDDAG - TR3AN 405kr

en enklare middag med kökets val av tre mellanrätter från menyn.
vinkrogen-mat-meny

NÅGOT ATT STARTA MED


Royal Snacks, spanska tryffelchips med
löjrom och creme fraiche
95 kr
Krogens ”Planka”, blandade charkuterier och utvalda ostar,
sötsyrlig lök, marmelad, kornknäcke. perfekt att dela på två.
300 kr
Grillade ostron, ”rockefeller”
parmesangrädde, ancho chili, torkad potatis

135 kr

MENY FRÅN 6:E OKTOBER 2017

Vi rekommenderar varmt att du och ditt sällskap beställer en av våra färdigkomponerade menyer.
Dessa är komponerade för att skapa en så komplett matupplevelse som möjligt, gärna i kombination med våra drycker.
Vårt smak-koncept lämpar sig för såväl större som mindre sällskap och serveras i klassisk stil.
Väljer ni att sätta ihop er egen meny är det bra om ni tänker 3 till 4 rätter per person, samt en avslutning.
Grillade ostron ”Rockefeller”
parmesangrädde, ancho chili, tryffel, torkad potatis.
135 kr
Tartar på norrländsk oxe,
ostronmajonnäs, friterad lök, aska, granskott.
149 kr
Löjroms hash brown,
potatiskaka, gräddfil, picklad lök, bakad almnäs ost.
145 kr
Kryddrimmad slätvar,
gravat ägg, beurre blanc, pepparrot, friterad kapris.
159 kr
Svensk odlad öring,
blomkål, granolja, gula kantareller, jordärtkocka.
149 kr
Bakad ankleverterrin med armagnac,
vattenkrasse, päron, mullbär ”manzanilla”, bovete.
145 kr
Långbakad gris från Alviksgården,
höstäpple ”salsa”, mjölksyrad kål, äppelpuré.
145 kr
Hemgjord korv på barbarie anka,
saltbakad rödbeta, ankskinn, rödbetsky, rabarber.
125 kr
Svartrot i kallpressad rökt rapsolja,
lökemulsion, torkad svamp, chips, pepparriska.
125 kr
Talgstekt oxfilé, 54 grader,
sötpotatis, kalvjus, svartkål, hasselnötssmör.
159 kr

AVSLUTNING


Karamelliserad äppelkaka ”PX”,
salta mandlar, brynt smörkräm, crème anglaise.
115 kr
Litchi och yuzusorbet,
bergamott, nakenhavre, citrusolja, morotsmaräng.
110 kr
Stafva Ockra från Gotland
honungskokta morötter, rostad kummin, färska fikon.
95 kr
Chokladtryffel Trio
matcha te, kardemumma & sesam, ingefära.
65 kr
Självklart så kan vår middag serveras som vegetarisk och berätta gärna för oss om du har några allergier.

LADDA NER VÅRA MENYER I PDF

HÖSTMENY MED GLASVINER OCH BARMENY
VEGETARISK MENY
STORA VINLISTAN (uppdaterad 2017-10-01)