Vinkrogen | Vinkrogen - Mat & Dryck
Vår meny följer råvarornas säsong där vi anser att det bästa för stunden även är det godaste. Boka gärna in "Krogens Middag".
mat, dryck, vin, champagne, ostron, white guide, äta, restaurang, gävle
119
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-119,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.2,vertical_menu_enabled,paspartu_enabled,menu-animation-line-through,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

En middag hos oss

Vår meny följer råvarornas säsong där vi anser att det bästa för stunden även är det godaste. Menyn består av mellanrätter där vi rekommenderar minst tre per person. Varje vecka presenterar även köket, i samråd med vår sommelier, en fem rätters middag med spännande utvalda drycker. Vi kallar den ”FEMMAN” och motsvarar en klassisk tre rätters middag i storlek. Rekommenderad tidsåtgång är ca 2,5 timme för denna middag men vi anpassar oss alltid efter gästens önskemål. Sällskap från 8 personer och uppåt ber vi få förbeställning på minst 48 timmar innan besöket. Våra menyer och rätter är fria från gluten och laktos och vi serverar även vår ”FEMMA” vegetarisk. Köket stänger 22.00 därefter serveras endast barmeny.

 

[PDF] SENSOMMARMENY       [PDF] LATE SUMMER MENU

[PDF] LILLA DRYCKESMENYN

[PDF] BARMENY

 

Ta del av vårt nyhetsbrev